Er bevægelsen ‘hård på kriminalitet’ på vej ud

Er bevægelsen ‘hård på kriminalitet’ på vej ud

Det var en middag invitation fra Newt Gingrich for et par år siden, der først førte mig til at tænke forandring måske kommer på strafferetlig politik. Den tidligere republikanske hushøjttaler havde arrangeret begivenheden med en lille gruppe mennesker, der var bekymret over Amerikas verdensrekordfængselspopulation. Sammen med Gingrich, Grover Norquist og andre ledende lys i den republikanske højre Moncler Outlet havde vi en spændende samtale om den uendelige ‘krig om narkotika, ‘overdreven føderale retsforfølgelser og fejlene i vores fængselssystem.

‘Efter næsten fire årtier med stadigt stigende fængsel er en 500% stigning siden 1972 fængselspopulationer endelig begyndt at falde.’

Som en, der har arbejdet på disse problemer i flere årtier, var jeg blevet vant til at bekæmpe at tabe kampe: forsøger at overbevise politikere om, at ‘den ene størrelse passer til alle’ tilgang til obligatorisk dømmekraft producerer enorme uretfærdigheder; at narkotikakrigen fokuserer på retshåndhævelse for ofte ignorerer behovet for at hjælpe folk med at få adgang til behandling; og at de dramatisk høje fængselsfanger for afroamerikanere er en tragedie for vores samfund.

Men i løbet af det sidste årti har landskabet skiftet. For fire år siden vedtog kongressen lovgivning, der reducerede den racemæssigt uensartede dommedifferens mellem crack-kokain og pulverkokain. Tidligere i år meddelte generaladvokat Eric Holder en betydelig udvidelse af klageprocessen for at reducere overdrevne fængselsvilkår for lavt niveau stofmisbrugere. Højesteret har fundet aspekter af livet uden parole sætninger for unge er ukonstitutionelle.

Skiftet har været endnu mere dramatisk i staterne. Efter næsten fire årtier med stadigt stigende fængsel er en stigning på 500% siden fængselspopulationerne i 1972 endelig begyndt at falde. Mere end halvdelen af ​​staterne har nedskaleret deres obligatoriske domslov. Og i 2012 tilbagekaldt Californiens vælgere de tre strejker fra USA, og du ‘re out’ loven, hvilket havde resulteret i sådanne tilfælde som en tredje gangs lovovertræner dømt for at stjæle $ 153 værd at videobånd bliver dømt til 50 år til liv i fængsel. Selv om disse ændringer har været beskedne i omfang, er det landsdækkende fængselsantal faldet med 4% siden toppunktet i 2009, de repræsenterer modtagelighed for grunden til reform.

Den fælles visdom til at forklare disse ændringer er, at stater ikke længere har råd til at operere opustede fængselssystemer. Faktisk har mindst $ 25.000 om året for at fange en lovovertræder de 80 milliarder dollar, der bruges til rettelser nationalt, skåret i finansiering til videregående uddannelse og andre vitale tjenester. Men klimaet på strafferetspolitikken begyndte at ændre sig, før den finanskrise, der opstod, opstod fra flere nøglefaktorer.

For det første er kriminalitetsniveauerne nationalt faldet siden midten af ​​1990’erne. Som et resultat er kriminalitet nu et mindre fremtrædende politisk problem, og få politiske kampagner har i dag den type ‘hård’ retorik, der var alt for almindelig i de seneste årtier. Amerikanerne er også blevet mere og mere skeptiske over for en ‘krig mod stoffer’, der førte til en halv million mennesker bag stænger til en narkotikakriminalitet, samtidig med at de forkortede forebyggelses- og behandlingsinitiativer. Som følge heraf har vi set en bred udvidelse af omstillingsprogrammer, der giver behandling, snarere end incarceration, som et middel til at håndtere sager, hvor stofmisbrug er nøgleunderliggende problemstilling.

Politikken med ‘reentry’ er opstået i slutningen af ​​1990’erne med den fælles mening om, at det er i alles interesse for folk, der kommer hjem fra fængslet, at være udstyret med de færdigheder og støtte, de har brug for for at blive medvirkende medlemmer af deres samfund. Dette førte Kongressen til at passere anden chance lov og yde midler til at hjælpe folk med at finde job og boliger efter frigivelse fra fængslet.

Mulighederne er nu i horisonten for at gennemføre endnu mere omfattende reformer. Den bipartisan Smarter Dentation Act, som ville reducere overdrevent lange obligatoriske lægemiddel sanktioner, Moncler DunJakke bestod Senatet Domstolskomiteen og nu afventer handling af hele Senatet. Mens nogle ‘hårde på kriminalitet’ stalwarts har spekuleret på, at sådanne ændringer ville øge kriminalitetsraterne, konkluderede en ny rapport fra National Research Council, at ‘lange fængselsstraf er ineffektive som forbrydelsesbekæmpelsesforanstaltning.’

For at opnå en bedre balance i vores tilgang til den offentlige sikkerhed skal vi fokusere på tre områder. For det første bør vi vende forløbet af narkotikakrigen ved at skifte til en model for forebyggelse, der bygger mere på folkesundhedssystemet end strafferetlige systemet. For det andet skal vi nedskære længden af ​​fængselsvilkårene overalt, selv for mere alvorlige forbrydelser. Den 18-årige, der er dømt til at hjælpe i et røveri, vil sandsynligvis være en meget anden person i en alder af 40 år og ikke nødvendigvis en trussel mod den offentlige sikkerhed. Og endelig skal vi erkende, at den offentlige sikkerhed er bedst forbedret ved at skabe mulighed.

Vi har forsøgt årtier med straf og leder nu verden i den henseende. Vi ville gøre det bedre at stræbe efter at lede verden med at skabe stærke familier og samfund.