Er Cleveland Browns ‘ubarmhjertige Peyton Hillis en anden Earl Campbell

Er Cleveland Browns ‘ubarmhjertige Peyton Hillis en anden Earl Campbell

Se fuld størrelseAP fil photoTony Grossi ved Earl Campbell. Han er en beundrer af Earl Campbell. Så, kære kære læser, Tony er her for at fortælle dig, at Peyton Hillis ikke er Earl Campbells andet komme.

Hej, Tony: Jeg Billige Moncler Jakke Dame er på forummet, der argumenterer for Peyton Hillis ‘mulighed for at være en anden Earl Campbell. En af plakaterne hævder ingen vej. Campbell havde store ben og kunne tage straffen, mens jeg hævder Hillis kunne og ikke er en lille fyr.

Hej, Dennis: Campbell var en hæslig, stærk runner, der løb over og gennem tacklere. Hillis er ikke så stor. Jeg synes, at den mest passende sammenligning af Hillis er den tidligere Tampa Bay Buccaneer Mike Alstott. Lad os redde Hall of Fame sammenligninger for et par år ned ad vejen.

Hej Tony: Jeg er enig i, at Browns har brug for et nr. 1 WR. Alle råber AJ Green fra Georgien. Jeg synes, at den bedste måde at gå på er gratis bureau. Af mine tæller kunne der være nogle gode tilgængelige. Sidney Rice, Santonio Holmes, Vincent Jackson. Howard Boles, Peyton, Colo.

Hej, Howard: Selvfølgelig ville en veteranfri agent bidrage mere med det samme. Historisk oplevede rookie-modtagere vanskelige tilpasninger i deres første år. Sjælden er rookie-modtageren, der har stor indflydelse på hans hold. Men så kommer de store frem i år 2. Jeg er ikke sikker på, at Browns skal bruge deres første valg på en modtager. Men det er en beslutning, der ikke skal gøres på nuværende tidspunkt.

Hej Tony: Tror du ikke, at Gatoraden skal reddes, når du vinder noget? Sidste gang jeg så hej fives og trænere, der kørte over feltfistens pumpe, var da Josh McDaniels slog Pats. Hvordan laver han ud? Bob Sullivan, Boston

Hej, Bob: Gyldigt punkt, Patriots fan.

Hej, Tony: Tror du de sidste tre spil har gjort nok for at få holdene og fansne i Baltimore og Pittsburgh til at dobbelte tjekke planen og bekymre sig om næste gang de spiller Cleveland? Lige nu tror jeg ikke nogen vil spille Browns, især i slutningen af ​​sæsonen, hvor muligheden for en playoff-kaj eller hjemmefeltfordel kunne være på linjen. Vil du være enig, eller læser jeg for meget ind i de sidste par spil? Tim, Winter Haven, Fla.

Hej, Tim: Jeg sagde det først i april, da skemaet blev udgivet, og jeg har gentaget det flere gange: Browns vil beslutte vinderen af ​​AFC North i de sidste tre (godt nu sidste to) spil.

Hej, Tony: Du var ret kritisk over for Eric Mangini i, hvordan han håndterede pressen, da han først ankom til Cleveland. Ser han på pressekonferencerne, synes han at være det modsatte af, hvordan du beskrev ham? Han synes at give omtænkte svar og forsøger at besvare alle spørgsmål, men kvartalsspørgsmålene. Har han ændret sig? David Etzkin, Palm Beach Gardens, Fla.

Hej, David: Mangini er forandret til det bedre. Han er mere afslappet i sin anden sæson og komfortabel med sit team og sine omgivelser. Han har talt om at være sig selv og ikke være en anden.

Hej Tony: Har Browns nogensinde spillet alle tre florida hold i en årstid før? Og i så fald var alle spil væk spil? George Amer, Gallatin, Tenn.

Hey George: Nej, det er første gang, der er sket.

Hej Tony: Hvorfor / hvornår besluttede holdet ikke længere at introducere en startenhed før et spil? Synes det ville have været en fantastisk måde at have fejret Phil Dawsons seneste præstation. Rob Berick, Shaker Heights

Hej, Rob: Jeg ved før Jets spillet blev introduceret til Browns ‘offensive unit. Jeg tror, ​​at coachen beslutter, hvilken enhed der skal introduceres for hvert hjemmespil.

Hej Tony: For livet af mig kan jeg ikke forstå, hvorfor Eric Wright, der blev brændt otte gange eller mere for TD’er i år, ikke er sat på linjen for kun at støde spillere alene eller på bænken. På jets ‘ Sidste to spil, Eric lod en skadet spiller fange bolden og derefter lade Holmes fange bolden og så forsøgte ham ikke at hamre ham for at banke bolden løs.

Hej john: Jeg ved ikke, hvad der er sket med bumpen og løber, men jeg ser ingen, der leger det længere. Hoveder spiller altid 5 7 meter væk for at beskytte modtagere, der kører af dem. genstand er at smadre modtageren efter en kort fangst, men det sker ikke med Wright. Han er ikke en fysisk cornerback, og når han er i en nedgang dækker fyre, har du også et hjørne, der ikke hjælper et forsvar meget.

Hej, Tony: Har Browns nogen interesse for gratis agent bred modtager Kevin Curtis? Chris Kingzett, Parma Heights

Se fuld størrelseJoshua Gunter / The Plain DealerUnder kategorien ‘Fans Determined For Find Fault,’ denne uges målrettede Brown er andetårsmodtager Brian Robiskie.

Hej Tony: Jeg ved, at alle herinde elsker Brian Robiskie, fordi han gik til deres elskede Ohio State, men hvor skuffende har han været? Om sommeren talte Cleveland-medierne om, hvordan han så ud som om han skulle have et breakoutår. Nå, otte spil senere, ni modtagelser senere, nul touchdowns senere, og stadig manglende evne til at adskille, ser han meget under gennemsnittet. Hvor vigtigt er det at få en big time playmaker i udkastet? Der er en masse, der kommer ud i år (forudsat at de ikke overrasker folk og vender tilbage til college). Brian Henighan, Medina

Hej, Brian: Jeg er ved et tab for at forklare, hvad der foregår med Robiskie. Jeg vil gentage, hvad jeg sagde om Mohamed Massaquoi. Jeg kan ikke se ham slippe passerer. QB’erne får bare bolden til broadouts nok i dette offensiv system.

Hej Tony: Klart spiller teamet hårdt, og helt til sidst for Mangini. Men Brian Daboll synes at sætte holdet i et hul næsten hver uge. Jeg lægger dette (Jets) tab ved Dabolls fod, for nogle bare forfærdelige spil, der ringer i anden halvdel og overarbejde. Hvorfor kan t Mangini eller Holmgren træde ind og bestille ham til enten at blive kreativ (som han gjorde mod New England) eller få sine pligter tilbagekaldt? Han dræber enkeltholdet dette hold, der spiller meget hårdt for deres træner. Sean Samuels, Chandler, Ariz.

Hej, Sean: Offensiv koordinator er en lynstangsposition i Cleveland. Har altid været. Jeg tror, ​​at Daboll havde nogle gode spil i år. Den ene indsigtige kritik jeg har hørt om ham, kalder han et spil som en defensiv træner, som han startede som. Betydning, han kalder og designer spiller ud fra hvad han mener ville være svært for ham at forsvare. Det lyder logisk, men de virkelig store offensive coaches gør det ikke sådan.

Hej, Tony: Du siger altid at vinde i denne liga, du skal have QB og coachen. Er du enig i, at vi har begge? Don’t backtrack på ‘Mangini har brug for nok sejre osv.’ Fortæller din tarm, at vi har begge? Michael Spitale, Galena, Ohio

Hej Michael: Beklager, jeg er usikker på begge dele. Mere sikker Billige Moncler DunJakke på om den ene end den anden, men jeg vil ikke sige, hvilken.

Hej, Tony: Er du en Hall of Fame-vælger? At være i Minnesota, er alt, hvad jeg kan høre, hvor stor Brett Favre er. Hvis du skulle spørge en træner i NFL, hvad er det første ved at spille QB, så er det ingen aflytninger. Så hvis du er fantastisk på touchdowns og yards, og det værste af hele tiden i aflytninger, hvorfor oplever det ikke i midten og gøre dig gennemsnitlig? For ikke at nævne, at han kun har spillet i en Super Bowl og personligt har kostet sit hold de sidste par år, slutter de med dumme kast og får Mangini ud af NY. Han er ikke en Hall of Famer. Nathan Cornell, Minneapolis

Hej, Nathan: 1. Jeg er privilegeret at være en Hall of Fame-vælger. 2. Favre er en absolut lås for at være en første afstemning Hall of Famer. Ja, aflytninger er dårlige, men de opvejer ikke alle Favers øvrige resultater. Efter min mening er Otto Graham en af ​​de tre største quarterbacks af alle tider. Gæt hvad? Han kastede flere aflytninger end touchdowns i sin NFL karriere.

Hej Tony: Med det ser mere ud som Eric Mangini bliver ufrivillig i slutningen af ​​sæsonen, og Holmgren siger, at han vil træne. Efter din mening vil han være hos os næste år? Vil det spore vores fremskridt, hvis han forlader? Også hvis en spiller er suspenderet for personlig adfærd (Farve), ville hans spilstrekke ende? Jeremy Chalfant, Marietta, Ohio

Hej, Jeremy: 1. Holmgren har sagt, at han er fast besluttet på at få jobbet i Cleveland. Der er meget arbejde at gøre, så ja, jeg forventer ham tilbage. 2. Jeg går ud fra, at en suspension vil stoppe Brett Favre’s på hinanden følgende spilstrejke. Jeg forventer ikke, at Favre bliver suspenderet.