Er der nok kraft

Er der nok kraft

Q: Du har rørt det flere gange i denne uge, men det mangler fra Hassan Whiteside er kampene for tidlig position i begge ender af gulvet. Det er indlysende, at de modsatte centre alle er lige ved ham. Kan Heat-medarbejderne få ham til at spille med styret kraft? Robert.

Q: Whiteside skal være mere aggressiv som han var sidste år. Han ser meget blød så langt i år. Rene, Miami.

A: Jeg stablede disse sammen, fordi jeg ønskede at tilbyde perspektiv på mængden af ​​spørgsmål og tanker, jeg har modtaget, når det kommer til Hassans kropssprog og derfor opfattet indsatsniveau. For det første mener jeg det er vigtigt at gøre dette klare: Jeg kan lide Hassan som en unik person, der har en større end livet iver for så meget omkring ham. Men der har også været de faktorer, der har slæbt ham mest af sin karriere, herunder spørgsmål om, hvad der sker (eller vil ske), når spændinger øge. Hvad dette hold har brug for, er at få, er storhed fra en spiller på den lønklasse. Det er den samme grund, at fans ønskede endnu mere fra Dwyane Wade, da han gav så meget allerede. Og det samme med Chris Bosh, selvom han spillede på et All Star-niveau. Hassan vil ikke tage modstandere ud af driblen, som Wade Billige Moncler Sale gjorde i øjeblikke af sandhed. Han kommer ikke til at træde ud og konsekvent tilbyde hjælpepunkter, som Bosh gjorde med sine fjederhoppere. Men hvad han kan gøre, hvad forventningerne skal være, er at lege med ilden, som Alonzo Mourning gav, da han var Heats ledende mand. Du kan sige alt hvad du vil om Hassans vækstkurve, og det har helt sikkert været imponerende. Men vi er forbi det nu. Vi kom forbi det den 1. juli. Selv med den sommetider brutale planlægning af NBA er der stadig kun 82 regulære arbejdsdage, så vidt spil går. Så den eneste ting du ville håbe på, at det aldrig skulle blive stillet spørgsmålstegn ved, er hans indsats, for det er det der gør ham, hvem han er. Det er klart, at Erik Spoelstra i tredje kvartal på lørdag aften satte spørgsmålstegn ved denne indsats med sin hurtige og berettigede, Kræft, vrede og bekæmp dem er ‘F’ ing ting, så at sige, at Whiteside skal bringe hvert spil. Udfyld min online formular. Udfyld min online formular.

A: For det første er jeg ikke sikker på nogen form for handel på dette stadium, bestemt ikke noget for at forbedre denne roster, da de mest anerkendte, at Heats store billede ikke handler om denne sæson. Så jeg ser ikke, at Heat udbetaler eventuelle fremtidige aktiver. Hvad angår opstillingen tror jeg, at vi allerede er i en sådan overgang, men en der kun kan fuldføres, når Goran Dragic vender tilbage. Jeg har sagt dette fra starten af ​​lejren: Denne sæson skal være om den fortsatte udvikling af Heats unge stykker, især Josh Richardson, Justise Winslow, Tyler Johnson og Hassan Whiteside. Alle andre, herunder Williams, er tilknyttet denne proces. Det behøver også varmen til at se præcis, hvordan Dragic gør eller ikke passer ind i den lange visning, samt at se, om der stadigvæk kan være noget mined af værdi med Josh McRoberts, eller i det mindste fremvist med McRoberts for måske at finde en handel partner for det 2017 18 valgår på McRoberts ‘kontrakt. Så at matematik i sig selv fjerner Babbitt og tjenere fra den primære ligning.

A: Der er ingen måde, kun 10 procent i en sæson, for at lave nogen form for fremskrivninger, fordi vi som nævnt endnu ikke har nogen sikkerhed for, hvor Erik Spoelstras rotation vil tage dette hold. Hvad jeg vil sige, er at hvis Hassan Whiteside og Goran Dragic spiller op til deres stamtavler, så burde der være rigelige (hvis ikke rigelige) muligheder for sejre. Men vil Whiteside opretholde ild midt i en vundet tabtopgang sydpå? Og vil Dragic være længe nok til at lave en sæson lang forskel? Pladen vil være lige så meget et produkt af, hvor Pat Riley tager denne roster som Erik Spoelstra marshals på retten. Men de skal begynde at tage sig af forretninger hjemme. Fordi, Billige Moncler Sale som de vil se, kan vejen være et meget ensomt sted med en roster som denne. Faktisk vil varmen blive favoriseret overalt på vejen? Jeg antager, at vi får svaret i en uge i Philadelphia.