Er det tid til sanktioner

Er det tid til sanktioner

Den Europæiske Union har truet med at pålægge økonomiske sanktioner.

Men Emmerson Mnangagwa fra Mugabas Zanu PF-parti har fortalt BBC, at landet bortset fra isolerede hændelser er stort set fredeligt, og at der i lang tid ikke har været vold eller farm invasioner.

Hr. Mnangagwa sagde, at det ikke var acceptabelt for ethvert land eller en organisation at fastsætte sine egne betingelser for at komme til at observere valget. Han sagde: ‘Valg i vores land kan kun overholdes i henhold til vores egne love’.

Skal Den Europæiske Union pålægge økonomiske sanktioner? Ville de arbejde?

Dette talepunkt er nu lukket. Læs et udvalg af dine kommentarer nedenfor.

Volden er ikke om jordreform. Mugabe har haft 20 år at gøre noget ved det, men valgte at ignorere det, indtil hans Moncler Outlet popularitet faldt.

Landmændene er mere end villige til at støtte jordreformen, og Storbritannien er mere end villig til at finansiere det under et ordentligt system. Ingen i deres rette sind vil være forbundet med de barbariske kræfter i anarki, som Mugabe har frigjort på borgerne i. En gang velstående økonomi er blevet lammet af det kaos, der hersker.

Fuld sanktioner vil ikke skade Mugabe og hans kammerater, da de har erhvervet stor rigdom både i og uden for landet, så det bliver ikke påvirket. Deres bedrageri, korruption og løgne er utrolige. Mugabe skal være den mest rejste statsoverhoved i verden. For at begrænse hans rejse og fryse vil hans aktiver være en start.

Jeg er ikke enig i de foreslåede sanktioner mod. Hvilken virksomhed har EU med et afrikansk land? Dette skulle være vores problem, ikke den hvide mand.

EU skyder sig selv i foden. Indførelse af sanktioner vil gøre livet for hvide her endnu værre. Krigsplejersker vil vende sig mod de hvide landmænd. Under alle omstændigheder er det eneste, vi skal importere, brændsel, som vi selvfølgelig kommer fra Libyen og andre allierede.

Easy Star, Sanktioner bør være en pind til at håndhæve globalt accepterede menneskerettigheder. Menneskerettigheder omfatter retten til at afgive din stemme for den enhed, du selv vælger, og den beskyttelse, som staten yder under loven. Disse menneskerettigheder bliver krænket indbyrdes mod alle racer. EU ville shirking deres pligt, ligesom en hvilken Moncler DunJakke som helst demokratisk enhed, hvis de tillod sådanne krænkelser af menneskerettighederne at gå ukontrolleret. EU siger, at regeringen overholder loven og holder op med krænkelser af menneskerettighederne. Her er de helt berettiget til at indføre sanktioner. Men disse bør rettes mod de personer i regeringen, der kan stoppe kaoset. Økonomiske sanktioner mod et helt land virker ikke.

Sanktioner onno. Sanktioner på Mugabe JA !!! EU er nødt til at fryse alle sine aktiver og sætte ham til retten over hele verden for alle at se, hvad en terrorist han er. Hvad laver amerikanerne jagt Bin Laden? Deres første prioritet bør være Mugabe, han er virkelig den værste terrorist, denne verden nogensinde har set. Hvornår skal nogen gøre noget? Dette er gået i alt for længe og for mange mennesker har tabt så meget. Arbejdere på gårde er blevet slået, tortureret og derefter tvunget til at se deres hjem brændt foran dem. Dette er bestemt ikke et racemæssigt problem. Sorte og hvide vil fortælle dig de samme forfærdelige historier om, hvad der er sket med dem.

mærker virkningerne af Mugabe s 20 års grådighed og uro, hvor meget har manden stjålet fra sit land, ved nogen det? Jeg forstår bare ikke hvorfor alle sidder lige og lader det ske. Stop med at tale og diskutere, gør noget! Det tog kun USA en måned at afklare deres strategi, det har foregået i mere end 2 år !!

Bev, som normalt vil sanktioner skade almindelige borgere. Mange der bor i byer er imod volden og lider allerede. EU’s tone er for hård hævdet og følelsesmæssig.