Er du eksamen

Er du eksamen

Denne måned er vi omgivet af mange mennesker ‘graduating’ fra et niveau til et andet.

Men i virkeligheden er vi altid ‘graduere’ fra et niveau til et andet. Selvom vi ofte tænker på eksamen som tildeling af en grad eller eksamensbevis, at ‘graduate’ virkelig betyder ‘At komme videre til et nyt niveau af færdighed, præstation eller aktivitet.’

Nogle gange graduerer vi ud af venskaber, ægteskaber, job, relationer, huse og indkomstniveauer. Ved hvert trin starter vi os ind i noget nyt. Nogle gange er vi forberedt på det nye niveau, og nogle gange ved vi ikke engang, at vi tager eksamen, og fortsætter med at gøre ting på samme måde som vi gjorde før.

Jeg kender til tider i min fortid, ‘jeg graduerede’ ud over et bestemt niveau, men holdt så hårdt på de gamle måder, at jeg glemte, at jeg havde brug for at lære nye metoder for at kunne holde øje med hvor jeg var nu.

Uddannelse til nye niveauer kan være svært. Processen er dog en del af vækstcyklusen.

Når en larve går Billige Moncler Sale ind i en chrysalis, virker det som om de gør ‘ingenting’, de er simpelthen inaktive. Men hvor langt fra sandheden! I virkeligheden giver denne fase af stille mulighed for vækst og fuldstændig omdannelse til noget nyt!

Men hvis du nogensinde har set en ny sommerfugl, der kommer ud af chrysalis, skal den kæmpe hårdt for at gøre det. Det kan ikke komme uden meget kamp.

På trods af vanskelighederne er dette trin i processen en nødvendighed. For de sommerfugle, der har fået chrysalisen afskåret fra dem (tilsyneladende gør processen lettere), var de svagere, deres vinger er ikke klar, og de dør.

Hvad en metafor for livet. Selvom cliche, er det så sandt. Denne måned, når vi reflekterer over vores tema for alle oplevelser, får du noget, tænk over, hvor du er Moncler DunJakke i dit liv. På hvilke områder er du klar til at ‘graduere’ til næste niveau? Hvor har du allerede aflagt eksamen, og omfatter du de nye færdigheder eller holder fast i dine gamle metoder?

Jeg ved, at jeg også fortsætter med at ‘graduere’ fra et niveau til det næste ved at lære, vokse og ændre sig. På det er det ikke altid let! Jeg er selvsagt nødt til at se, hvor jeg har nægtet at ændre og vokse og må minde mig om at give slip på gamle vaner, mønstre og måder, som ikke længere tjener mig.