Er du klar til at RUMBLE

Er du klar til at RUMBLE

Kom fredag ​​den 2. december 20 kampe vil være, men vil du være der. Victory MMA Fitness er vært for sin 2. årlige Cage Wars event i North Tonawanda på Sportsplex arenaen. Sportsplex Arena ligger på 90 Ridge Rd, mens Victory MMA Fitness ligger på øverste etage i arenaen, vil arrangementet blive afholdt på første sal på tennissiden. Kampene starter kl. 19.00 og billetter er $ 20 præsal og $ 25 ved døren. Billetter går hurtigt men stadig til rådighed på forskellige steder i hele byen, herunder Victory MMA Fitness, American Harley Davidson, Fitness 19 på Payne Ave og Sportsplex Arena.

Victory MMA Fitness anses for at være et førende MMA gym i WNY. Selvom de har professionelle og amatør MMA-krigere, er det ikke alt de gør der. Victory MMA Fitness tilbyder et bokseprogram ledet af Paul Wielopolski en fem gangs gylden handsker-mester og tre assisterende trænere, Tommy Neff, Antonio Smith og Bob Labarbra .

Højdepunktet i Cage Wars-arrangementet indeholder 12 amatør-Muay Thai-kampe. Muay Thai, tilbydes tre gange om ugen og drives af en lokal professionel MMA-kæmper. Der er to assistent trænere Ed Weiser og Patrick Gorman, der begge har kæmpet amatør og professionelle MMA kampe.

Wrestling både til gymnasiet og MMA tilbydes på Victory MMA Fitness. Alle trænere er NYS og USA wrestling certificeret. Programmet drives af Don Lilly, en af ​​de vindende wrestlere i Tonawanda og Dan Fire, varsity coach på North Tonawanda High School.

Brazilian Jiu Jitsu er den sidste disciplin, der tilbydes på Victory MMA og er en stolt tilknyttet skole til Buffalo-brasilianske Jui Jitsu Academy. Programmet er en for tiden undervist af Erik Herbert, et grønt bælte i Bazilian Jui Jitsu.

Victory tilbyder et MMA-program, men er kun ved invitation. De tilbyder mange forskellige prisfastsættelser afhængigt af hvilken disciplin (e) kæmperen søger at træne i. Ring Victory MMA på 716 471 0566 for information om tilslutning til gymnastiksalen.

Fremme af Cage Wars II forventer at have over 500 mennesker der, sørg for at få dine billetter og være klar til nogle hurtige og spændende muay thai-kampe i et bur. Mange af Victory MMAs egne krigere Billige Moncler Sale vil være i kamp i tilfælde.

Kampkortet er sat til den 2. december begivenhed og er som følger:

Light Heavy Weight Title FightJabril Patterson fra Brockport NY, VS. Kyle Gibas fra Lockport, NYCruiser Vægt Championship Tournament, vil vinderne af hver runde stå over for titlenSouth Buffalo s Paddy Irelands Own Gorman VS Rolle Sears i Warszawa, NY. Alan Hoelzle fra Westfield, NY til ansigt Cleveland Ohio fighter Tierre Hall MiddleweightChampionship Titel FightKyle Rozewski af Attica, NY vil kvadre ud i en rematch mod Erik Palmerie fra North Tonawanda NY 192 lb Matchup Brian Piccolo, Panama City FL vender hjem til ansigt Tim Lafferty i Warszawa NY 165lb MatchupHenry VanBuren (Elite MMA) VS Dave Dorschmier (Buffalo BJJ ) Max Schaffer (ERC) VS Peter Mazzeo (Victory MMA) 160lb MatchupKyle Grace (Victory MMA) VS Joe Haas (CNY MMA) 150lb Kvinde MatchupCydney Sidari (ERC) VS Janice Meyers (CNYMMA) 130lb Kvinde MatchupDeVan Viccica (Victory MMA) VS Nicole Granata DiSalvo (ERC) Det vil være en actionfyldt nat, du vil ikke gå glip af denne begivenhed. Ring 471 0566 for mere info eller billetter. Jeg kan se dig der.

Amherst NewsOlear Team hos MJ Peterson vil støtte måltider på hjul med hvert salgSuneel’s Light Foundation s nat for at skinne velgørenhed begivenhed for at hjælpe med at opdage en kur for Duchenne ‘The Last Descent’ Screening at inkludere diskussion med lead actorDaemen tjener national rangering af Wall Street Journal / Times Higher EducationDaemen Accounting Program tjener international akkreditering

Tonawandas NewsChill Out med Winterfest i byen TonawandaBlessed Sacrament Billige Moncler Sale Annual St. Nick NiteNOCO deltager i Greenlight en Vet campaignNOCO donerer mere end $ 19.000 til Leukemia Lymfom SocietyExit 2 Bar Grille Planer Rock tober Fest, Anniversary Party.