er en Vince Vaughn opstandelse

er en Vince Vaughn opstandelse

Bradley Thomas (Vince Vaughn) starter ikke kampe. Han er en efterbehandler, der også sker for at være psykotisk.

En eks boxer og bilmekaniker med en forkærlighed for vold tager Thomas et job som en lægekurre, en risiko der ender med ham i fængsel, efter at et job går forkert. En gang der finder han ud af, at hans gravide kone (Jennifer Carpenter) er blevet kidnappet, og den eneste måde Bradley kan redde sin familie på er at slå alle i fængsel, indtil han kommer til celleblok 99.

Vaughn havde brug for Brawl in Cell Block 99 dårligt. En komedisk skuespiller stak ud på dårlige scripts og karrieremuligheder, Vaughn svingede hårdt og savnede på HBOs sande detektiv sæson 2, et show, der forsøgte at udnytte skuespillernes mørke side og savnet. Craig Zahler gav den 47 årige sjove fyr rollens livstid her. Thomas ville være en udfordring for de fleste skuespillere, men Vaughn lænker til denne antihelts rolle, som du ikke kan hjælpe med at kæmpe for.

Med et barberet hoved, der bærer en kæmpestor korsfisktatovering på bagsiden af ​​hans kraniet, skærer Vaughns 6 ‘5’ ramme en imponerende figur som en ex-con, som gentagne gange bliver fortalt af fængselsforvaltere som Don Johnsons Tuggs at ikke komme ind i nogen problemer, men beslutter at komme i kamp, ​​fordi han er ‘psykotisk’. Sandheden er, at Thomas kun er en mand, der forsøger at redde sin familie, omend gennem de mest grusomme midler, der er nødvendige.

Hvis du tror, ​​du ved, hvad grusomme kampscener ligner på Billige Moncler Sale film, har Zahler og stuntkoordinator Corey Pierno en overraskelse for dig med Brawl in Cell Block 99s actionsekvenser. I traileren ser du Vaughn aggressivt demontere en bil, efter at han finder ud, hans kone har snydt på ham, han river tætheden af ​​bilen og kaster den over græsset. Det er intet i forhold til hvad der sker om en time i filmen.

I første halvdel af filmen skar Zahler og Vaughn et spændende, men alligevel kendt billede om en mand, der træffer dårlige beslutninger og slår sin vej ud, men en bestemt scene med Thomas og en fængselsvagt (Mustafa Shakir) flipper hele filmen på sin hoved.

Derefter knuses armene i halvdelen, kranier knustes bogstaveligt, og flere andre knoglefragmenter knækkes i en række ubarmhjertige, men imponerende filmede kampscener. Ved at tage en side fra John Wick-filmuniverset (film regisseret af en tidligere stuntman), kammerer kameraet ud under Brawls hånd for at håndkæmpe øjeblikke, så publikum ved, at det er Vaughn og ikke en trio af stunt-kunstnere, der smider stumperne og Det er en spændende og effektiv måde at skyde en kamp på, og det forhindrer de blodige kampe i at blive trættende.

Jeg kunne ikke få nok af de realistiske udtryk på tegnene ansigter, da de blev ramt af en stafett eller albue, før de blev vendt til jorden. Det ser ud og lyder rigtigt, samtidig med at man slår ind i goryfilmene fra 1970’erne rekvisitter så godt, at det gjorde filmen ligne en pulpy tegneserie.

I midten af ​​handlingen er Vaughn, hvem er en åbenbaring som Thomas. Dette er det, du kalder en skuespiller, der spiller en rolle og går for brød, kaster alt på bordet. Glem hvad du synes om kendskabet til skuespilleren og hans evner, for du er ikke klar til denne flick. Vaughn havde brug for Zahler mere end filmskaberen havde brug for skuespilleren i årevis, som var i middelmådige mainstream comedy doldrums. Det er som Denzel Washington i Træningsdag, men endnu bedre, fordi du aldrig har set denne side af skuespilleren før.

Vaughn var stor i Mel Gibsons Oscar nominerede Hacksaw Ridge, men han er i 99% af Cell Block 99s scener, der spiller et tegn i modsætning til det, han tidligere har lavet. Washington ’s trussel i Antoine Fuquas bande thriller var ikke så opsigtsvækkende som Vaughns arbejde her. Kaller det sit bedste arbejde er en underdrivelse; Vaughns optræden i Cell Block 99 er en af ​​de mest underappreciated roller fra de seneste fem år.

Når Thomas lander i Red Leaf, som overvåges af Johnson (chewing scenery som en chef), bliver tingene svære meget hurtige, hvilket kun betyder brutaliteten får amped op til 1000 watt. Stol på mig, når jeg fortæller dig, at denne film ikke er for squeamish. Hvis du tror, ​​Quentin Tarantino eller Robert Rodriguez er voldelige fortællere, har de intet på Zahlers blodtrykede metoder.

Hvis du ville have en humaniseret Terminator kastet i et fængsel med intet at tabe bortset fra blod, sved, tårer og familie, er Brawl in Cell Block 99 din film.

Ja, der er et lille hjerte smidt ind i finalen af ​​filmen, selvom det er et flygtigt øjeblik. Ja, Zahler har en historie at fortælle her, men hovedtemaet er den mest provokerende. Som han udtalte i sin spændende vestlige , Bone Tomahawk, Zahler vil tale med dig om den vold, der lever i hver enkelt person, og hvor let det er at klare sig ind.

Jeg roser direktøren og stjernen for at være tro Billige Moncler Sale mod deres brutale metoder helt indtil slutningen og kreditterne. Hvis du har brug for en god afslutning, skal du se en Stallone film fra 1980’erne. Brawl in Cell Block 99 er hardcore madness med et behov for at pålægge sin vilje.