Er fraværet af liberale MPP’er til skade for Windsor

Er fraværet af liberale MPP’er til skade for Windsor

Windsor var en mand beslutning væk fra at have Sandra Pupatello bliver den nye premier i Ontario.

På den januar 2013-dag gik Pupatello ind i den liberale ledelseskonvention som forreste kun at tabe på den endelige afstemning til Kathleen Wynne efter at være blevet af MP MP Eric Hoskins, der skiftede sin troskab til Wynne i sidste øjeblik.

Siden det øjeblik, der kort efter blev efterfulgt af finansministerens fratræden og lang tid har den liberale MPP Dwight Duncan Windsor-området flyttet fra år med en stærk regeringstemme i Queen Park til i dag at have tre MPP’er over Windsor og Essex County fra den tredje parti NDP.

Finansieringsmeddelelser lokalt har tørret op i mange lokale leders tanker, der i stigende grad taler med hver opfattet snub.

en gang fremsat bemærkningen blev vi ved at blive et politisk affald, og regeringen gør sagen, siger Lydia Miljan, professor ved statskundskab ved University of Windsor.

Windsor embedsmænd var forstyrret i sidste uge på at blive lukket af en provinslig fond, der var designet til at rette veje nær grænsekrydsninger. Row Expressway. Men pengene gik til 23 andre kommuner.

LaSalle borgmester Ken Antaya udtrykte også frustration hans by anmodning om midler til at løse veje og oversvømmelser spørgsmål relateret til Herb Gray Parkway konstruktion er blevet afvist af Queen Park.

ser ud som om hanen er lukket for os, sagde Miljan. gode (lokale NDP MPP’er) for at gøre deres sag, men de er ikke i regeringen caucus og det problematiske. Og ikke alene er de ikke i opposition, men i tredjepart, der får mindre tid til at tale. Pupatello blev valgt som premier, der ville have gjort en stor forskel for finansieringsprioriteringer i området, sagde hun.

er sådan en stor booster i byen, jeg kan forestille mig, at det ikke ville have været helt anderledes, sagde Miljan.

Windsor borgmester Drew Dilkens sagde torsdag, det er svært at tro andre samfund trådte foran Windsor for Connecting Links midler.

er Billige Moncler DunJakke meget skuffende at se ruten der fører til nationen travleste grænseovergang blev ignoreret denne runde, sagde han. Noget andet er i spil, når du ser på vores forbindelse, der fører til grænsen mod hvad der sker i Barrie. Dilkens sagde, at han er mere bekymret over fremtidige finansieringsbeslutninger i Queen Billige Moncler Sale Park, herunder megahospitalforslaget, New Downtown Catholic Central High School og støtte til flyttet University of Windsor Law School.

NDP MP Brian Masse og MPP Percy Hatfield, center, lykønsker Lisa Gretzky med sin sejr i Windsor West på Cabot Club i Windsor torsdag den 12. juni 2014.

Den lokale MPP Percy Hatfield (NDPWindsor Tecumseh) sagde, at han kan forstå lokal frustration, når finansieringsbeslutninger ikke støtter dette samfund. Men han pegede på at tabe arbejdsløshedsprocenten og forbedre den lokale økonomi som gode tegn.

Ved politikken kan opfattelsen blive virkelighed, men i dette tilfælde er opfattelsen ikke baseret på fakta, sagde Hatfield. Taras (Natyshak) og Lisa (Gretzky) kæmper hårdt hver dag her op for at sikre, at regionen ikke bliver stivet.

Må ikke være noget folk ser, men spørg enhver kabinetminister, hvordan vi altid søger en dialog med dem. Hatfield er enig i, at Pupatello kunne have gjort en forskel for lokalområdet, hvis hun var blevet valgt til premier.

kan ikke give alt til deres ridning, de skal sikre retfærdighed, men du ville håbe det ville have gjort en forskel, sagde han.

Duncan mener ikke, at Windsor bliver snubbed, da både han og Pupatello ikke længere er ministre i den liberale regering og erstattet af NDP-medlemmer.

det er rimeligt at sige, at regeringen ikke yder finansiering på grund af det, slet ikke, sagde han.

Duncan mener, at statsfinansiering er fokuseret på prioriteter. Mindre end et halvt dusin af de 23 ridninger valgt til Connecting Links-programmet har liberale MPP’er, bemærkede han.

Windsor modtog over 2 mia. Dollars til at bygge Herb Grey Parkway, skabe jernbanevejsklasse adskillelser på Howard Avenue og Walker Road, forbedre tunnelbanestationen og udvide Highway 401 over Essex County.

var alle vigtige projekter, sagde duncan. Prioriterede samfund blev overset, mens alt der foregik her og nu, gør regeringen det, det skal.

er ikke vores tur baseret på en prioritet, men det er uretfærdigt at sige, at Windsor bliver ignoreret, fordi der ikke er nogen regeringsmedlemmer.