er grænser fringe festival at sparke snart

er grænser fringe festival at sparke snart

Yoknapatawpha Arts Council og dets partnere er i de sidste faser af at forberede sig til at starte den årlige Art’s Limits Fringe Festival.

Fringe Fest er planlagt til kick off torsdag den 3. august og sidste til søndag. Der er mere end 50 arrangementer planlagt til weekenden. Hver aften på festivalen vil se en anden headlining begivenhed.

Torsdag aften fra 6 til 8 vil være tilbagevenden fra Iron Bartender til Powerhouse. Lokale bartendere vil få en æske af ingredienser og bedt om at komme med den bedste cocktail, de kan tænke på ved at bruge hvad der er i boksen. Drikkevarer vil blive bedømt af dem, der deltager i arrangementet, og en vinder vil blive erklæret. Kasserne leveres af Cathead Vodka, en regelmæssig sponsor for kunstrådet.

Headlining-arrangementet fredag ​​aften er den ene mands show ‘GUMP: With Your Pal, Charlie Davis.’ Davis er en kandidat fra University of Mississippi’s Theatre Department. Hans enmanshow har spillet i Chicago, og han bringer den nu til Oxford. Måden showet vil fungere, er Billige Moncler Sale at Davis vil have en æske chokolade. Han går ud i publikum og lader dem vælge tilfældig chokolade. Under hvert stykke er der lidt papir, der navngiver en scene fra den klassiske film. Da publikum spiser deres chokolade, vender Davis tilbage til scenen for at udføre alle dele af scenen efter hans bedste. Showet er åbent for voksne over 18 år.

På lørdag aften, vil kraftværket være vært for Memphis BurlyQ Rendezvous burlesk show. Visningen er beskrevet som ‘en sjov, frynsegående y, burlesk rutine komplet med vittigheder, jiggles og mange gnistre.’ Showet er åbent for voksne Billige Moncler DunJakke over 18 år.

Den afsluttende begivenhed til weekenden finder sted på Old Armory Pavilion søndag aften. Arrangementet hedder Food Truck Fight og vil indeholde levende musik og lokale spisesteder. Der vil være aktiviteter for børn i alle aldre og et bredt udvalg af mad at vælge imellem. Hver mad lastbil konkurrerer vil repræsentere en lokal velgørenhed.

Der er andre arrangementer, der finder sted i weekenden, der er åbne for folk i alle aldre. Der er hula hoop og jonglering workshops hvor børn og voksne kan lære at bruge en hula hoop og jonglere, men ikke nødvendigvis på samme tid. Der er begivenheder på universitetet museum samt en taffy pull på Cedar Oaks hvor børn faktisk kan gøre taffy som de gjorde i gamle dage.

Sarah Jenne er en integreret marketingkommunikationschef ved University of Mississippi. Hun bruger sommeren til at interagere med kunstrådet for at hjælpe dem med deres pr- og eventfremme. Hun sagde, at indtil hun var på Fringe Festival, havde hun ingen anelse om, at Oxford har så mange ting at tilbyde.

‘Nogle af de ting, vi tilbyder, er normalt ikke ting, jeg ville søge ud af,’ sagde Jenne. ‘Det er koldt, at hvis du allerede er der, kan du være en del af disse ting og lære noget, selvom du ikke planlægger at.’

Billetter til hele weekend af begivenheder er $ 40 hver for medlemmer af kunstrådet. Hvis nogen ønskede at deltage i en enkelt headlining-begivenhed, vil hver af dem have en indgangsgebyr på $ 15, der går i retning af at holde festivalen afladet. De fleste af de mindre begivenheder for børn er gratis og åbne for offentligheden, men nogen er velkommen til at donere under disse arrangementer for at sikre, at lignende programmering holder tilbage.

‘Meget af dette er designet til at være interaktivt,’ siger Wayne Andrews, direktør for kunstrådet. ‘Vi har magiske klasser, dansekurser, et fortællingsfortællingsværksted. Det giver folk en forståelse for, hvad de ser når andre gør det.’