Er IRS tilbage på sporet

Er IRS tilbage på sporet

Efter indianske læsereundersøgelser (IRS) blev 2013-tallene udgivet i august 2014, Media Research Users Council (MRUC), der bringer ud IRS, har udgivet IRS 2014-tallene. Vi undersøgte branchens interessenter Billige Moncler Outlet for at finde ud af, hvad tallene betyder for dem? Men mange udgivere og planlæggere var tilbageholdende med at tale om det.

Media Research Users Council (MRUC) har for nylig udgivet data fra Indian Readership Survey (IRS) 2014. På trods af at IRS er en kvartalslig affære, har MRUC meddelt, at IRS 2014-numre kun frigives ‘en gang om året’.

Men det største spørgsmål her er, om industrien er klar til at acceptere IRS 2014-dataene eller vil den skabe en anden storm, som det gjorde på tidspunktet for IRS 2013.

MRUC hævder at have øget stikprøvestørrelsen, fornyet de seneste data, både internt og fra et eksternt agentur. Men vil det nok være nok til at vinde industriens aktørers tillid?

Argumentet opstår, fordi industrien, herunder medieplanlæggere, annoncører og udgivere, havde deres forbehold over IRS 2013-dataene. Det tog lang tid før RSCI var i stand til at frigive disse tal. Det kan erindres, at så mange som 18 publikationer havde affaldet IRS 2013, da den blev udgivet i januar 2014. Den blev udgivet i august 2014 efter en fornyelsesproces.

Vi talte med branchens eksperter for at finde ud af, hvad deres meninger var om de nyligt udgivne IRS 2014-data. Men mange af dem var tilbageholdende med at tale om det.

Ashish Bhasin, administrerende direktør Sydasien, Dentsu Aegis Network, formand for Postercope og psLive Asia Pacific

Jeg synes, at det er et godt tegn på, at de er kommet ud med tallene. Jeg håber, at der fremover vil være mere regelmæssigheder og mindre uoverensstemmelse. Den nedlagte fase er forbi med dette. Jeg er optimistisk over det. I øjeblikket forventer jeg ikke, at nogen vil have problemer, fordi 9 ud af 10 publikationer har set en stigning i deres læsere (i hvert fald top 10 i hver kategori) og de fleste gange, hvis læseren går op, publikationer sætter ikke spørgsmålstegn ved det. Uanset hvad det er, er det rart for branchen at have en regelmæssig autentisk læserundersøgelse. Så i så fald er det et godt skridt.

Når det er sagt, er jeg ikke overrasket over, at læseren går op. Der er ingen væsentlige / betydelige ændringer, men i den kommende tid vil du se, at de regionale publikationer vil fortsætte med at klare sig godt. Det afhænger spiller til spiller, men generelt ser jeg det som et højt vækstområde i årevis at komme, hvilket skal afspejle korrekt i IRS data, fremadrettet.

Tallene er, hvad de er, og der er ingen grund til at forholde sig til IRS. Hvis der ikke er noget problem med forskningen, så er det tallene, som vi skal arbejde på. Hvad bureauer og kunder håber på, er at vi har en konsistens i talernes periodicitet, Billige Moncler DunJakke og vi har ikke situationer som sidste år, hvor forskningen ikke var tilgængelig i et stykke tid. Så længe tal kommer ind konsekvent, og de er høj standard vedligeholdt af RSCI og MRUC, som vinder eller taber, er ikke vigtig.

Varghese Chandy, daglig leder, marketing, reklame salg, Malayala Manorama

Efter min mening er IRS 2014 meget forsinket. Det er kommet ud i april 2015 og feltarbejdet blev udført i første kvartal 2014. For det andet er det ‘et glidende gennemsnit, så det er lige tilføjet til 2013-prøven. Det vi ser er en afspejling af 2013 end 2014. 2013 gik igennem en hård tid, så disse ting vil aldrig blive rettet i 2014, fordi der er en kvart prøve kamp.

AJ Christopher, nationalt chef, marketing, Enadu Newspaper

Det overordnede makro såvel som mikrobillede forbliver det samme. Der er en meget marginal forskel fra det, vi så sidste år. Industrien har brug for en valuta. Og hele ideen om accept og manglende accept er, hvor gunstigt eller ikke gunstigt de har gjort i resultaterne. Hele hjulet bevæger sig i den retning. Nogle udgivere er glade, mens nogle ikke er. Men endelig ser industrien på nogle benchmarks, som den kan fungere på. Og i høj grad vil branchen forsøge at låse på det, da MRUC havde kaldt alle udgiverne til et møde i Mumbai, hvor de fik mulighed for at præsentere, hvad de følte var rigtigt og forkert, hvad der skal være bedre , for at gøre resultaterne robuste og acceptable. Så nu, hvad der sker, er industrien enig i det, fordi MRUC havde givet en platform til at udtale sig. Og hvad der bedst kunne gøres, er blevet gjort. Selv i det nuværende scenario er der visse punkter, som jeg heller ikke er fortrolig med, men så skal der være en makroindikator, som i løbet af perioden kan blive bedre. Og vi kan gøre det bedre end det i de kommende tider. Så vi går med det eksisterende nummer og begynder, så i løbet af perioden kan der være forandringer og iterationer, og det hele kan finjusteres.

Shantanu Bhanja, Chief Digital Officer, HT Media

Ja, med denne runde er IRS tilbage på sporet. Dataene er nu blevet valideret to gange, nøje kontrolleret og revideret af uafhængige eksterne revisionsorganer, så det er på tide, at vi fortsætter med denne nye IRS. Selvfølgelig er nogle absolutte tal og i nogle tilfælde nogle ordrer ændret fra fortiden, men det var kun at have været forventet med en opdateret, mere teknologisk robust og sikrere proces ved hjælp af CAPI, det var på samme måde, da Peoplemeter-systemet blev introduceret i tv-vurderinger, og til sidst kalibrerede folk til det nye tidspunkt.

Anita Nayyar, Indien og Sydasien, Havas Media

Jeg er ikke sikker på om den er tilbage på sporet. Der vil altid være forespørgsler, og jeg ved ikke, om disse forespørgsler fra forskellige udgivere bliver sorteret eller ej. Når der ikke er noget andet referencepunkt, skal du henvise til noget. Man henviser til dataene, men også ved siden af ​​er marketing intelligence, tale med udgivere og tarm føler på det kvalitative niveau. Jeg synes, det er en kombination af alle fire. Mens forskningsbasen er angivet af tallene, taler vi med udgivere for at ratificere og kontrollere status. Vi ser på dataene, men for at ratificere og give det mere ægthed, gør vi vores egen kontrol. Det er bedre at have tre til fire perspektiver på de data, der deles i betragtning af historien.